dimarts, 1 de desembre del 2009

Japi Javi&Luis to ebri badiiii!!!

Bueno com no, i per segon any seguit, aquí estava jo pel Haloweeeeen. Però aquesta vegada (i molt afortunada que em sento), es pot dir que realment m'he trobat a l'esperit del JaviandLuis: em vist disfresses, em sortit i em vist l'ambient e inclús he fet la nostra pròpia carbassa.

Comencem per la carbassa?? Dons això, el Phil, com bon amfitrió, ens va comprar dues carbasses perquè donguessim rienda suelta a la nostra imaginació i després de passar-nos casi dos dies volent fer-les, però sense vèncer a la nostra lluita contra el jet lag i quedant destruïdes al nostre gran sofà, milers de dissenys impossibles, una carbassa destruïda (convertida en cor després), vam fer el que seria la nostra primera carbassa. He de dir, que
l'experiència de fer-la va ser una de les coses més asqueroses que he fet amb ma vida. Fotra la ma dintre d'una cosa que esta plena de fils i pipetes, amb una substància pastosa no entrava dintre dels meus plans. Però com som mujeres todoterreno, vam acabar foten la ma fins al fons i, eh!, Ben mona que va acabar la nena!

Us presento unes quantes fotos perquè podeu contemplar el nostre estil modelant fruites. Per cert, per si no ho havíeu notat o definit... Es tracta d'una carbassa fumada!

A la part d’adalt: A les cantonades la Juju i la Sambi amb la pumpkin fumada. Al centre la nostra cara de tristesa al saber que ens havíem carregat la primera carbassa. A la part d’abaix: A les cantonades la Sambi i la Juju en plena preparació i a sota les pumpkins acabades.

Després de fer les carbassetes, també vam sortir de festa a veure l'ambient que hi havia, però abans d'això ens vam trobar l'ambient a dintre de casa nostra. De cop i volta, veiem una tia (companya de feina del Phil) amb una faldilla per sobre el cul, un escot amb les bubies completament fora i plena de volants. Ens va acabar dient que anava disfressada, segons ella, d'un famós dibuix animat de la tele americana, encara que ho sento però a nosaltres ens semblava més una putilla tirolesa que no un innocent dibuix animat.

Coneixent ja aquest personatge, la seva actitud i la seva indumentària, només em va fer falta sortir una mica de nit, per crear-me la teoria de perquè las Yankies es disfressen per Halloween, i es que es la única manera de vestir-te i comportar-te com un zorrón, sense por a que ningú t'acusi de ser-ho realment.

Però a part de putilles disfressades, lluitant a veure qui ensenyava més cuixa o pit, també la gent te la filosofia de que tothom ha d'anar disfressat, i vaig veure de tot, des de un cubell de withe trash (merda blanca) (era un tiu amb un barril penjant amb dues cordes i un cartell enganxat al barril que posava "withe trash"), a hulk hogan, al tigre de Frosties de Kellogs, una disfressa de beerbong (que es una espècie de joc que utilitzen els yankies per tajar-se, que es composa de tres gots a cada extrem d'una taula i has d'encertar a ficar una bola de ping pong. Si ho aconsegueixes, l'altre equip ha de veure birra), imagineu-vos a un tiu amb una espècie de taula i els tres gots a cada banda... vamos un panorama!

Total, conclusivament parlant, de que serveix Haloween??: Si ets tia, per anar de putilla de incògnit i si ets tiu, per quedar-te amb la penya amb el teva disfressa, però això si, sempre has d'anar borratxo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors